Nobody logo w140 h40plus 27x27Logo MagusPrebert AssistansServiceAB w175

personlig assistent kör kvinna i rullstol

Alla har rätt till ett bra liv! Vi pusslar ihop människor, och det finns lika många personligheter som det finns assistansanvändare och assistenter.

Alla har sina egna behov, önskningar, intressen, viljor och drömmar.

Varje relation mellan assistent och assistansanvändare är unik, och vi delar Intressgruppen för assistansberättigades uppfattning om att människor med personlig assistans har rätt till möjligheten att få en bättre livskvalitet precis som alla andra människor. Det handlar inte om lyxvård utan om omvårdnad där användaren får leva ett liv där hen själv väljer vad hen vill äta, när hen behöver gå på toaletten, duscha, sova, träna osv. Något som alla människor ser som självklarheter i sina liv!Omväxling & bra arbetsförhållanden för dig som assistent är viktigt för oss

Nobody AB och MP Assistans Service AB är två assistansbolag som samarbetar för att ge vår personal mer omväxling samtidigt som vi delar samma värderingar gällande personlig assistans. Vi sätter assistansanvändarens behov i centrum och bra personal ger våra assistansenvändare bra assistans. Därför är vi noga med att erbjuda vår personal bra arbetsförhållanden, kollektivavtal, utbildning, friskvårdspeng, företagshälsovård och en harmonisk arbetsmiljö.

Du gör skillnad när du ger en annan människa friheten att leva livet

Det är lätt att tro att personliga assistenter alltid har funnits. Det har det inte! Det är en ganska ny yrkesroll som kom till när LSS-lagen stiftades 1993 som en ny rättighetslag.

En frihets revulotion i det tysta för många av Sveriges funktionshindrade och som började implementeras under 1994 i Sverige.


Från att tidigare ha behandlat alla personer i behov av hjälp på samma sätt kom nu fokus att hamna på den enskilde individen. Personer med olika funktionsnedsättningar började få en individuell bedömning och för personer som bedömdes ha rätt till personlig assistans började insatserna utformas efter dennes egna behov.


Bli en av oss och få nya unika relationer

Nu söker vi 1 personlig assistent till en heltids tjänst 100%. Kom och samarbeta med oss och du får ett omväxlande jobb med unika relationer. Vi tror på relationer! Gör du också det?

 
Jag vill ansöka nu! >>
Här hittar du lediga platser hos oss >>
Vill du veta mer om jobbet som personlig assistent hos oss? >>