Nobody logo w140 h40plus 27x27Logo MagusPrebert AssistansServiceAB w175

personlig assistent Nejra ler
En av våra personliga assistenter Nejra, som ler på bilden

Heltid på schema
Sollentuna & Upplands-Väsby

Publicerad: tjänsten är tillsatt
Ansök här direkt >> Du får

Omväxlande heltidsjobb i Sollentuna & Upplands-Väsby där du arbetar 2 + 2 pass = tot. 4 pass per vecka på schema, vardagar kl 8-18 och 2 lördagar eller söndagar i månaden kl 10-18 hos 2 kvinnor 50+ som båda lever aktiva liv i 2 olika familjer med många aktiviteter, 2 hus, 2 trädgårdar, hund och katt. Båda kvinnorna är delvis rullstolsberoende och behöver assistans med allt praktiskt, t.ex. personlig hygien (bl.a. toalettbesök, dusch), hushållsarbete, köra manuell rullstol, handla, vattenträning, fritid, resor m.m.

Om dig

DU som söker ska

- Kunna köra bil och ha Svenskt B-körkort 
(personbil)
- Vara rökfri 

- Vara kvinna, av integritets skäl (besök på offentliga WC & omklädningsrum)
- Vilja ta Covid-19 vaccin och vaccin mot säsongsinfluensan 
- Ej vara allergisk mot hund, katt, häst, blommor, gräs, nötter, fisk, kött eller klor m.m.

Kvinnorna är infektionskänsliga vilket gör sökande med barn under 7 år mindre intressanta. Du behöver kunna så mycket svenska att du förstår våra muntliga instruktioner helt. Du måste ha B-körkort är men det är allt, igen utbildning eller tidigare erfarenhet av arbetet behövs, vi ser till att du får den utbildning du behöver.Du blir en "möjlig-görare" som ger frihet

Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt leva och göra det vi skulle ha gjort om vi inte haft våra funktionsnedsättningar. Vilket gör att passen kan variera mycket, från att du ibland nästan enbart finns till hands i närheten för handräckning till att det är full rulle hela tiden. Det är en fördel om du tycker om att pyssla hemma då vi lägger mycket tid på matlagning, hem & trädgård.

Jobbet är där vi är, alltså inte alltid i våra hem eller ens i Stockholm. Vi önskar att du har stor empati med människor och förstår vikten av integritet. Du behöver vara flexibel både när det gäller tider, nya platser, olika miljöer och stabil i din egen livssituation. Du behöver klara av högt tempo men samtidigt klara av att vänta då det behövs. Det är viktigt att du har god fysik. Det är en fördel om du har erfarenhet från något serviceyrke. Vi förväntar oss att du har en professionell inställning till ditt arbete hos oss.

Anställningsvillkor

Heltidsarbete - du arbetar 4 pass i veckan på rullande schema, vardagar kl 8-18 och 2 lördagar eller söndagar i månaden kl 10-18.
Alla anställda hos oss omfattas av kollektivavtal med Kommunal för personnliga assistennter då vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Fremia, alla får friskvårdspengar och företagshälsovård.
Givetvis har vi tillstånd från Socialstyrelsen/ IVO att bedriva personlig assistans.Vi arbetar fortlöpande med rekryteringen vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas och annonsen tas bort innan sista ansökningsdag, så gör din ansökan så fort som möjligt.Om oss

Om du börjar jobba som personlig assistent hos oss får du ett omväxlande jobb med bra arbetsförhållanden, kollektivavtal, utbildning, friskvårdspeng, företagshälsovård och trevligt bemötande. Nobody AB och MP Assistans Service AB är 2 små assistansbolag som sammarbetar för att kunna ge alla god omväxling i jobbet och stabil assistans vilket också ger bra relationer.
Bra personal ger bra assistans!

Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Fremia, vilket gör att alla anställda hos oss omfattas av deras kollektivavtal med Kommunal och givetvis har vi tillstånd från Socialstyrelsen (idag IVO) att bedriva personlig assistans. 

Ansök direkt här >> Berätta gärna kort om dig och varför DU vill arbeta hos oss.
Läs gärna mer om jobbet här >>
Jag vill ansöka nu! Ta mig till ansökningsformuläret >>

Välkommen!